Logo Elzenhagen Huisarts Amsterdam Noord

Loenermark 162-164

1025 SP Amsterdam

020-2273122

Bij spoed toets 1

Spreekuren

Spreekuren

“Tijdens de opstartende fase van de praktijk is de praktijk op de komende dagen geopend en gesloten. Er zal ten alle tijden gezorgd worden voor spoedwaarneming op de dagen dat ik zelf niet aanwezig ben.

Maandag 8.00 – 17.00 uur
Dinsdag gesloten. Spoedwaarneming door huisartsenpraktijk Buikslotermeer.
Woensdag 8.00 – 17.00 uur
Donderdag gesloten, spoedwaarneming door huisartsenpraktijk Noorderlingen.
Vrijdag 8.00-12.30. In de middag spoedwaarneming door huisartsenpraktijk Buikslotermeer.”

“Een afspraak kunt u tevens via de webagenda maken, na het aanmaken van een account via het patiëntenportaal. Voor een niet-spoedeisende afspraak kunt u binnen een paar dagen terecht, voor spoedeisende zorg altijd dezelfde dag.

Onze assistentes zullen u aan de telefoon vragen wat de reden van aanvraag voor een afspraak is, dit om te kunnen inschatten wat de urgentie van de zorgvraag is.

Het is ook mogelijk om in plaats van een fysiek consult een video bel consult aan te vragen. Net als een fysiek consult dient u dit eerst met de assistente af te stemmen. Zij kunnen u dan een datum en tijd geven waarop u met een van de artsen kan beeldbellen.”

Heeft u meer tijd nodig tijdens een consult? Geef dit dan aan bij de assistente of plan online een dubbele afspraak in.

Indien u niet in staat bent om naar de praktijk te komen is het mogelijk een huisbezoek aan te vragen. Doet u dit voor 10 uur in de ochtend dan kunnen wij dit dezelfde dag inplannen.

“Bij spoed is de praktijk de gehele dag tussen 08:00 – 17:00 uur te bereiken.
(dagen waarop er wordt waargenomen uitgezonderd)
Bij noodgevallen belt u 112″

“Bij spoed buiten kantoortijden kunt u terecht bij:

Spoedpost Amsterdam Noord
Statenjachtstraat 1
1034 CS, Amsterdam

U dient hiervoor wel eerst te bellen met:
T 088 – 00 30 600″

Translate »

Login in het portaal van uw Huisarts

Om uw actuele medicatie te bekijken en te herhalen dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

Login in het portaal van uw Huisarts

Om online een afspraak te maken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.

Login in het portaal van uw Huisarts

Om uw een e-consult (een belangrijk minder dringend bericht) te versturen aan uw huisarts dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Wilt u patiënt worden?

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul het formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail.

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Login in het portaal van uw Huisarts

Om de uitslag van uw recente (lab-) onderzoek te bekijken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen 
– Lichamelijk onderzoek 
– Toegangslogboek 
– Verslaglegging 
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten 
– Actueel medicatieoverzicht

Login in het portaal van uw Huisarts

Om online een afspraak te maken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalrecept Bestellen

Verwijderen
Call Now Button Ga naar de inhoud