Logo Elzenhagen Huisarts Amsterdam Noord

Loenermark 162-164

1025 SP Amsterdam

020-2273122

Bij spoed toets 1

Kim Ebing

Kim Ebing

Huisarts

Nu geopend, een geheel nieuwe huisartsenpraktijk in Amsterdam Noord.

Van de praktijk hoop ik een fijne vertrouwde plek te maken waar iedereen gepaste zorg kan krijgen.

Als geboren Noorderling heb ik al sinds mijn studie geneeskunde de ambitie om als huisarts in Amsterdam Noord te werken en zo bij te kunnen dragen aan een gezonder Noord.

Naast huisarts ben ik moeder van 3 lieve kinderen van 4, 6 en 9 jaar oud en in mijn vrije tijd ben ik daarnaast vaak op het podium te vinden als zangeres van een coverband.

Omdat de praktijk helemaal nieuw is en er dus nog geen inschrijvingen zijn zal het de eerste maanden niet mogelijk zijn om zelf dagelijks aanwezig te zijn. Hiervoor ben ik een samenwerking aangegaan met de praktijken Hoppenbrouwer, Buikslotermeer en Noorderlingen. Zij helpen mij in deze opstartende fase waarvoor ik ze zeer dankbaar ben.
Zodra er voldoende aanmeldingen zijn zal ik zelf steeds vaker op de praktijk aanwezig zijn.

Op dit moment is de praktijk gevestigd aan de Loenermark 162-164, naast de praktijk van Frank Hoppenbrouwer. In de toekomst hoop ik daadwerkelijk naar de wijk Elzenhagen te kunnen verhuizen.

Wees welkom in mijn praktijk! Ik plan graag een afspraak met u in ter kennismaking.

Vriendelijke groet,
Kim Ebing
BIG nummer: 79916927001

 

Kim Ebing Huisarts
Translate »

Login in het portaal van uw Huisarts

Om uw actuele medicatie te bekijken en te herhalen dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

Login in het portaal van uw Huisarts

Om online een afspraak te maken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.

Login in het portaal van uw Huisarts

Om uw een e-consult (een belangrijk minder dringend bericht) te versturen aan uw huisarts dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Wilt u patiënt worden?

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul het formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail.

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Login in het portaal van uw Huisarts

Om de uitslag van uw recente (lab-) onderzoek te bekijken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen 
– Lichamelijk onderzoek 
– Toegangslogboek 
– Verslaglegging 
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten 
– Actueel medicatieoverzicht

Login in het portaal van uw Huisarts

Om online een afspraak te maken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalrecept Bestellen

Verwijderen
Call Now Button Ga naar de inhoud